nedjelja, 31. siječnja 2016.

Top 6 romantičnih hotela na Santoriniju

La Mer Deluxe Hotel & Spa 5*
Noviji prvoklasni hotel s 5 zvjezdica pružit će vam i više nego što ste očekivali. Smješten u mjestu Kamari, najboljem turističkom ljetovalištu na Santoriniju, građen je u tradicionalnom cikladskom stilu, otprilike 50 metara od šljunčane plaže i promenade. Od zračne luke do hotela ima svega 4km. Ovaj hotel toplo preporučamo mladencima i parovima iz više razloga:
  • bit ćete u centru događanja, a opet možete uživati u privatnosti
  •  u hotelu ima wellness i spa oaza (unutarnji i vanjski bazen, turska kupelj, sauna, jacuzzi, masaže, salon za ljepotu
  • u sobi posebna zanimljivost: hidromasažni tuš ili kada
  • besplatno korištenje ručnika, ležaljki i suncobrana na bazenu
  • sve sobe imaju balkon ili terasu
  • besplatan wifi


Za ovakav luksuzniji hotel potrebno je izdvojiti i nešto veći budžet, ali vrijedi svake kune. 


Hotel Hermes 4*

Za one koji preferiraju mirniji odmor izdvajamo ovaj manji obiteljski hotel. Od popularne plaže s crnim pijeskom udaljen je svega 200 metara, a u vlastitoj ponudi ima restoran, bazen s odvojenim dijelom za djecu, jacuzzi, bar uz bazen, fitness, internet i tv kutak. Hotel se sastoji od dvije zgrade između kojih se nalazi lijepi vrt. Ako ste ljubitelj grčke hrane, ovdje ćete zasigurno uživati u domaćoj kuhinji, lokalnim proizvodima i odličnom vinu iz vlastite vinarije obitelji čiji je hotel. 


Hotel Antinea Suites & Spa 4*
Ponovo jedan dragulj za parove i mladence. Zbog svog položaja na uzvisini, hotel pruža prekrasan pogled na naselje Kamari i Egejsko more. Usluga je svakako na visokom nivou, a svoj odmor možete upotpuniti uživanjem u prvoklasnom spa centru. I ovdje možemo izdvojiti jedan detalj koji će sve parove zainteresirati, a to su suite s privatnim jacuzzijem. Vrijednost više je svakako i polupansion koji se teško nađe u drugih hotelima na Santoriniju bez doplate.



Santellini Boutique 3* superior
Ovaj manji boutique hotel nedavno je potpuno obnovljen i odlično je ocijenjen od strane gostiju. Nalazi se na samoj plaži i 100m od centra mjesta Kamari. Možda su sobe nešto manje od standardnih, ali su vrlo lijepo uređene sa svim potrebnim sadržajima. Svakako pogledajte ocijene hotela na Trip Advisoru i sami se uvjerite što gosti kažu. S obzirom da hotel službeno ima 3 zvjezdice, nešto malo je povoljniji od ostalih, ali u potpunosti konkurira hotelima s 4 zvjezdice. 


Hotel Andromeda Viilas 4*
Za one koji žele potpuni luksuz u elegantnom hotelu, s ovime ne mogu pogriješiti. Hotel se nalazi u mjestu Imerovigli, prekrasnom slikovitom mjestašcu koje se izdiže iznad Kaldere, vulkanskog kratera otoka. Mjesto je vrlo slično popularnoj Oii gdje prevladavaju plavo bijele kućice i prekrasne vile s bazenima odakle možete uživati u zapanjujućem pogledu na morske horizonte u zalazak sunca. Ovaj etablirani hotel poznat je po izvrsnoj usluzi, a gostima nudi besplatni WiFi, Gourmet à la carte restoran i blagovaonicu za doručak, kavanu s prekrasnom terasom i pogledom na Kalderu, pool bar, veliki vanjski bazen s terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, restoran uz bazen, te dva vanjska jacuzzija. U ponudi ima superior sobe i junior suites. Sobe su odlično opremljene s balkonom ili terasom s pogledom na Kalderu dok su junior suites nešto prostranije s dodatkom sjedeće garniture. Pripremite se na visoku cijenu aranžmana s ovim hotelom, ali onda uživajte u najljepših tjedan dana koje možete doživjeti.






Hotel Sigalas 3*
Još jedan u nizu relativno jeftinijih hotela na Santoriniju za one koji žele posjetiti ovaj prekrasni otok, a ne potrošiti previše novaca na smještaj. Ovaj manji romantični hotel smješten je tik uz plažu, 400m od centra Kamarija. Vrlo lijepo uređen eksterijer hotela s puno zelenila i bazenom. Standardne sobe nadopunit će besplatno korištenje ležaljki i suncobrana na plaži i wifi. 



Treba imati na umu da je ljetovanje uvijek jeftinije u predsezoni kao i nakon sezone, a za one koji svoj godišnji planiraju u srcu sezone, morat će odvojiti nešto više novaca. Započnite na vrijeme planirati svoj godišnji pa pogledajte cijene gore navedenih hotela, ali i mnogih drugih koje možda nismo izdvojili u ovih 6, ali koji svakako zaslužuju pozornost.

Trebate li dodatni motiv za ljetovanje u Grčkoj, pročitajte zašto mladenci odabiru Santorini za svoj medeni mjesec i što sve skriva ovaj pravi grčki biser.

Ukoliko imate vlastitu zamisao idealnog ljetovanja na Santoriniju i neki možda drugačiji tip odmora i hotela, svoje želje možete nam izraziti u obrascu "kreiraj putovanje".

Vaš Chili tours









Nema komentara:

Objavi komentar